Konsta Koivuranta ja yhden käden leuanveto.

Kevään Street Workout ohjaajakoulutukset

Riku Laine

Ensimmäinen Street Workout -ohjaajakoulutus (Kirkkonummella 28.2) on loppuunmyyty, mutta koulutus tullaan järjestämään tälle keväälle vielä kaksi kertaa: 1. Oulussa Toimintasali Voimalassa 11.4 klo. 12-19 2. Kirkkonummella Nissnikun koululla 18.4 klo. 12-19.

Koulutuksen sisältö:

12.00-13.00 Aloitus ja teoriaosuus Street Workoutin ja SSW ry:n toiminnan esittely Street Workoutissa tarvittavat fyysiset ominaisuudet ja niiden kehittäminen Street Workoutin ohjaaminen erilaisille ryhmille (lapset, nuoret, aikuiset, ikääntyneet, eri lajien harrastajat)

13.00-15.00 Lämmittely ja perusliikkeet Lämmittelyn ja kehonhuollon merkitys Street Workoutissa Perusliikkeiden liikekehittelyt ja variaatiot lihasryhmittäin -Punnerruslihakset (etunojapunnerrus ja dippipunnerrus) -Vetolihakset (leuanveto ja kehonpainosoutu) -Keskivartalon lihakset (lankut, jalannostot ja rutistukset) -Jalat (kyykky, lantionnostot)

15.00-16.00 Ruokailu (omakustanteinen)

16.00-18.00 Haastavien liikkeiden liikekehittelyt -Staattinen käsilläseisonta ja käsilläseisontapunnerrus -L-istunta -Ihmislippu -Nojavaaka (Planche) -Etuvaaka (Front Lever) -Takavaaka (Back Lever) -Pistoolikyykky, luistelijankyykky ja katkarapukyykky -Palomiespunnerrus (Muscle Up) -Yhden käden leuanveto -Yhden käden punnerrus -Dragon Flag

18.00-19.00 Ohjaus, liikkuvuus, loppupalaute -Ohjausharjoitukset pienryhmissä -Liikkuvuusharjoittelun merkitys street workoutissa -Loppupalaute ja -keskustelu

Koulutus maksaa 120€ + ALV 24% (verollinen hinta 148,80€). Ilmoittautuminen koulutuksiin 3.4.2015 mennessä!

Koulutus on tarkoitettu: -Liikunnanohjaajille -Personal trainereille/kuntosaliohjaajille -Liikunnanopettajille -Liikunta-alan opiskelijoille -Valmentajille -Street Workoutin harrastajille ja kaikille kyseisestä harrastusmuodosta kiinnostuneille Koulutukseen on rajallinen määrä paikkoja, joten toimi nopeasti! Kaikki koulutukseen osallistuvat saavat kirjallisen kurssimateriaalin ja todistuksen koulutukseen osallistumisesta. Koulutuksen vetäjänä toimii Suomen Street Workout ry:n puheenjohtaja, toistoleuanvedon kaksinkertainen Suomen mestari Konsta Koivuranta.

Ilmoittautumisohjeet: Lähetä sähköposti osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Street Workout -ohjaajakoulutus Oulu 11.4″ tai ”Street Workout -ohjaajakoulutus Kirkkonummi 18.4″ seuraavilla tiedoilla:

  • Etu- ja sukunimi
  • Syntymävuosi
  • Puhelinnumero
  • (Yrityksen nimi)
  • Sähköpostiosoite (tähän lähetetään lasku ja vahvistus ilmoittautumisesta)
  • Katuosoite
  • Postinumero- ja toimipaikka
  • Tausta (oma harrastuneisuus ja ohjauskokemus)

Oulun koulutuspaikka: Toimintasali Voimala Kempeleentie 5 90400 Oulu Kirkkonummen koulutuspaikka: Nissnikun yläkoulu ja Porkkalan lukion toimipaikka Masalantie 268 B 02430 Masala Lisätietoja: Konsta Koivuranta, 044 353 3934, [email protected]

Kommentit (0)

Ei yhtään kommenttia.

Osallistu keskusteluun!