Osa Suomen Street Workoutin perustajajäsenistä.

Yhdistys

Kimmo Kuisma

Olemme suomalainen, voittoa tavoittelematon street workout -yhdistys. Motivoimme ihmisiä mukaan vapaamuotoiseen ja yhteisölliseen kehonpainolla harjoitteluun. Tavoitteemme on saada kaikkiin Suomen kaupunkeihin lisää kaikille avoimia liikuntapaikkoja.

Mielestämme kehonpainoharjoittelun liittyvän tietotaidon  ja harjoitteluun sopivien paikkojen tulisi olla ilmaiseksi kaikkien käytettävissä jokaisessa suomalaisessa kaupungissa. Varallisuuden tai asuinpaikan ei tulisi asettaa mitään rajoitteita terveyttä edistävälle ja ylläpitävälle  harjoittelulle.

Street Workout tarkoittaa vapaamuotoista ja erilaisissa ympäristöissä toteutettavaa kehonpainoharjoittelua ja on luonteeltaan hyvin sosiaalista. Uskomme, että esimerkiksi syrjäytyneet nuoret tai vähävaraiset ihmiset voivat löytää lajin parista yhteisöllisyyttä, positiivisuutta ja inspiroivaa tekemistä.

Pyrimme tavoitteisiimme julkaisemalla ilmaisia tutoriaaleja ja treeniohjelmia, järjestämällä kesäisin kaikille avoimia porukkatreenejä ja ohjaamalla workshoppeja kouluissa ja muissa organisaatioissa. Kaupunkien kanssa teemme konsultoivaa työtä julkisten harjoittelumahdollisuuksien kehittämisen parissa. Osallistumme aktiivisesti myös liikunnan alan tapahtumiin.

Kiinnostuitko? Jäseneksi liittyminen on helppoa! Täytä alla oleva kaavake ja vahvista jäsenyytesi maksamalla vuosimaksu verkkopankistasi. Jäsenyyden vuosimaksu 5,00€ toimii vahvistuksena jäsenyyden aloittamiseksi sekä kattaa vuosimaksun 15.5.2015 asti. Vuosimaksu on ainut kulu, jota perimme vuosittain jäseniltämme.

 Haluan liittyä Suomen Street Workout ry:n jäseneksi.

Etunimi ja sukunimi

Sähköposti

Asuinpaikkakunta

Maksuohjeet:

Saaja: Suomen Street Workout ry / Tilinumero (IBAN): FI27 5410 0220 3004 07 / BIC: OKOYFIHH / Viesti: Jäsenmaksu 5/2014, etunimi sukunimi / Summa: 5,00€

Kommentit (1)

Osallistu keskusteluun!